Dorohoi News Logo

[GALERIE FOTO] Dorohoi: Gala Balurilor Bobocilor 2010

Dorohoi Balul bobocilor

Casa Municipala de Cultura a organizat vineri seara incepand cu ora 18:30 Gala Balurilor Bobocilor 2010, o competitie in care au fost implicati castigatorii balului de la fiecare institutie de invatamant din municipiul Dorohoi, respectiv  Colegiul National ,,Grigore Ghica", Grupul Scolar ,,Regina Maria" si Grupul Scolar ,,Alexandru Vlahuta". Fiecare pereche a trebuit sa isi demonstreze abilitatile prin intermediul probelor de dans (vals, latino, dans popular), de aptitudini, karaoke, dar si prin proba de creatie intitulata, libera alegere".
     Pe parcursul Balului participantii s-au straduit sa castige nu doar inima publicului, dar si a juriului format din  prof. Ilarion Mandachi, doctor Axinte Dascaliuc Gheorghe, viceprimar Sorin Alin Clim, primar Dorin Alexandrescu, deputat Andrei Dolineaschi si d-nul Taradaciuc.
    Spectacolul concurentilor a fost intregit de momentele artistice realizate de tinerii orasului Dorohoi, tineri care au impresionat prin talentul lor in ceea ce priveste muzica si dansul. Iata cateva din numele despre care vom mai auzi: formatia Undercover, formatia de dans-latino Electric Purple, formatia de dans modern Best Crue, ansamblul popular Firicelul si lista poate continua.
    Toti bobocei inscrisi in concurs au primit premii,  juriul acordand o serie de premii speciale, fiecare primind cate o diploma si un plic cu bani ca rasplata pentru munca depusa.
    ,,Castigatori sunt cu totii, indiferent de locul ocupat! ", a declarat primarul Dorin Alexandrescu.
La final Miss si Mister Boboc au fost declarati in unanimitate, Danila Roxana si Seniuc Bogdan, elevi ai Colegiului National ,,Grigore Ghica".
     ,,Multumim organizatorilor care ne-au ajutat sa ne pregatim si care ne-au fost alaturi" a declarat Miss Boboc, Danila Roxana. (DorohoiNews.ro)
    
Vom reveni cu galerie video de la eveniment!

 

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web